Energetische hoofdbehandeling volgens de basisprincipes van de Access Bars®
Vanuit zachtheid jezelf herontdekken en loslaten wat je niet meer nodig hebt..

In een tijd waar alles draait om haast, verwachtingen en zoveel mogelijk moeten doen in zo weinig mogelijk tijd, krijgen steeds meer mensen behoefte aan rust en ruimte in hun hoofd.. Energetische therapie kan in dat geval veel brengen; rust, openheid en het vermogen om dingen te veranderen.

Energetische behandelingen richten zich op het herstellen van de harmonie en de natuurlijke balans in het lichaam en het bevorderen van het zelf herstellend vermogen van de mens.
Energetische therapie werd in oeroude tradities al toegepast. Te denken valt onder meer aan de Chinese en Ayurvedische Geneeswijzen, waarbij het werken met energiebanen (meridianen), acupunctuur, energiecentra (chakra’s) en de natuurelementen een duidelijke plek hebben. Het overeenkomstige aspect in het geheel is energie.

Access Bars® is tevens een energetisch lichaamswerk behandeling wat zich richt op behandeling van het hoofd. Op je hoofd bevinden zich 32 punten die verbonden zijn met energiebanen rondom je hoofd. Deze bevatten ideeën, overtuigingen en emoties die je hebt opgeslagen in je lijf. Als deze zacht worden aangeraakt in verschillende combinaties, ontspan je, laat je los wat je belemmert en krijg je ruimte. Het zorgt er tevens voor dat je energie weer kan stromen.

Tijdens de behandeling lig je op de massagetafel terwijl ik stap voor stap 32 punten op je hoofd aanraak.
Praten mag, maar hoeft niet. We stemmen van tevoren altijd even af waar jij je het meest comfortabel bij voelt. Het maakt voor de werking niets uit. Je onderbewuste weet wat te doen.
Alles wat je hebt opgepikt en vastgezet in jezelf maar niet van jou is, stroomt uit je systeem.
Door de aanraking met de juiste intentie en de juiste verbinding, kan je eigen energie weer gaan stromen.

Een behandeling brengt rust en ontspanning. Het kan zijn dat je warmte voelt, druk voelt, slaperig wordt of wellicht voel je helemaal niets. Klachten kunnen wel korte tijd verergeren alvorens er verbetering optreedt. Er zijn geen bijwerkingen aan deze behandeling.

Access Bars bij kinderen
In een druk koppie van een (hoog gevoelig) kind gaat zoveel om.. Access Bars geeft rust, ontspanning en meer zelfvertrouwen.
Veel kinderen ervaren een vol en druk hoofd door de hoge eisen die de maatschappij en school aan ze stelt. Wat als we onze kinderen op een simpele en veilige manier kunnen helpen om meer rust in hoofd en lijf te ervaren?

Waar kan een Access Bars® sessie voor kinderen bij helpen?
Een Access Bars® behandeling helpt je kind om het volle emmertje te legen en meer rust in hoofd en lijf te ervaren.

Spanning
Vermoeidheid
Slapeloosheid
Lichamelijke (pijn) klachten
Hypersensitiviteit
Betere concentratie
Helderder in het hoofd
Beter bij jezelf blijven