Energetische hoofdbehandeling volgens de basisprincipes van de Access Bars®

In een tijd waar alles draait om haast, verwachtingen en zoveel mogelijk moeten doen in zo weinig mogelijk tijd, krijgen steeds meer mensen behoefte aan rust en ruimte in hun hoofd..

Energetische behandelingen richten zich op het herstellen van de harmonie en de natuurlijke balans in het lichaam en het bevorderen van het zelf herstellend vermogen van de mens.
Energetische therapie werd in oeroude tradities al toegepast. Te denken valt onder meer aan de Chinese en Ayurvedische Geneeswijzen, waarbij het werken met energiebanen (meridianen), acupunctuur, energiecentra (chakra’s) en de natuurelementen een duidelijke plek hebben.

Access Bars® is een energetische behandeling wat zich puur richt op behandeling van het hoofd. Op je hoofd bevinden zich punten die verbonden zijn met energiebanen rondom je hoofd. Deze bevatten ideeën, overtuigingen en emoties die je hebt opgeslagen in je lijf. Als deze zacht worden aangeraakt in verschillende combinaties, ontspan je, laat je los wat je belemmert en krijg je ruimte. Het zorgt er tevens voor dat je energie weer kan stromen.
Ik werk vanuit de basisprincipes van de Access Bars maar volg daarin ook mijn eigen intuïtie. Daardoor kan het zijn dat een behandeling soms wat langer of korter duurt, afhankelijk van wat ik tegenkom..

Tijdens de behandeling lig je op de massagetafel terwijl ik stap voor stap verschillende punten op je hoofd aanraak.
Praten mag, maar hoeft niet. We stemmen van tevoren altijd even af waar jij je het meest comfortabel bij voelt.
Door de aanraking met de juiste intentie en de juiste verbinding, kan je eigen energie weer (meer) gaan stromen.

Een behandeling brengt rust en ontspanning. Het kan zijn dat je warmte voelt, druk voelt, slaperig wordt of wellicht voel je helemaal niets. Klachten kunnen wel korte tijd verergeren alvorens er verbetering optreedt. Er zijn geen bijwerkingen aan deze behandeling.

Access Bars bij kinderen
In een druk koppie van een (hoog gevoelig) kind gaat zoveel om.. Een hoofdbehandeling geeft rust, ontspanning en kan daardoor zorgen voor meer zelfvertrouwen.

Veel kinderen ervaren een vol en druk hoofd door alle verwachtingen die er liggen vanuit o.a. de maatschappij, school, sportclubs, etc.

Waar kan een behandeling voor kinderen bij helpen?
Een behandeling helpt je kind om het volle emmertje te legen en meer rust in hoofd en lijf te ervaren en kan fijn werken bij o.a.;

spanning
vermoeidheid
slapeloosheid
hypersensitiviteit
helderder in het hoofd
beter bij jezelf blijven