Access Bars® behandeling

In een tijd waar alles draait om stress, haast en zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd, krijgen steeds meer mensen behoefte aan rust in hun hoofd. Energetische therapie kan in dat geval veel brengen; rust, openheid en het vermogen om dingen te veranderen. Een relatief nieuwe vorm van energetische therapie is Access Consciousness®.

Access Bars® is een energetisch lichaamswerk behandeling. Op je hoofd bevinden zich 32 punten die verbonden zijn met energiebanen rondom je hoofd. Deze bevatten ideeën, overtuigingen en emoties die je hebt opgeslagen in je lijf. Als deze zacht worden aangeraakt in verschillende combinaties, ontspan je, laat je los wat je belemmert en krijg je ruimte. Het zorgt er ook voor dat je energie weer kan stromen.

Tijdens de behandeling lig je op de massagetafel terwijl ik de 32 punten op je hoofd aanraak.
Praten mag, maar hoeft niet. Ik vraag je altijd van tevoren hoe en of je de behandeling liever in stilte wilt ontvangen. Het maakt voor de werking niets uit. Je onderbewuste weet wat te doen.
Alles wat je hebt opgepikt en vastgezet in jezelf maar niet van jou is, stroomt uit je systeem.

De behandeling is effectief voor iedereen. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Access Bars bij kinderen
In een druk koppie van een (hoog gevoelig) kind gaat zoveel om.. Access Bars geeft rust, ontspanning en meer zelfvertrouwen.
Veel kinderen ervaren een vol en druk hoofd door de hoge eisen die de maatschappij en school aan ze stelt. Wat als we onze kinderen op een simpele en veilige manier kunnen helpen om meer rust in hoofd en lijf te ervaren?

Waar kan een Access Bars® sessie voor kinderen bij helpen?
Een Access Bars® behandeling helpt je kind om het volle emmertje te legen en meer rust in hoofd en lijf te ervaren.

Spanning
Vermoeidheid
Slapeloosheid
Lichamelijke (pijn) klachten
Hypersensitiviteit
Betere concentratie
Helderder in het hoofd
Beter bij jezelf blijven