Kind- en/of gezinsbegeleiding
Iedere ouder wil het liefst dat zijn kind lachend, spelend en vol vertrouwen door het leven gaat. Dat hij of zij lekker in zijn vel zit.  Natuurlijk kan dat niet altijd. Maar wanneer de periodes (te) lang duren, voel je als ouder vaak heel goed aan wanneer dit niet het geval (meer) is..

Wellicht kun je op zo’n moment wel wat extra ondersteuning gebruiken. Iemand die een stukje mee mag lopen op jullie pad. Het (her)ontdekken van jouw/jullie eigen kracht en mogelijkheden. Het samen op zoek gaan naar en aanreiken van nieuwe inzichten in processen is wat mij betreft het mooiste wat er is..

De (individuele) begeleiding die ik aanbied is laagdrempelig, praktisch en in principe kortdurend. Liggend aan de hulpvraag en jullie wens, zijn in de meeste gevallen 3-8 sessies voldoende om te zorgen dat jullie/je kind weer fijner in zijn of haar vel zit en weer voorzien is van een zogenaamd `potje veerkracht.` Voldoende veerkracht vormt de basis voor een kind om zich te kunnen (en willen!) ontwikkelen en ontplooien en gemakkelijker weet om te gaan met (lastige) gebeurtenissen in zijn leven.

N.B. De begeleiding hoeft niet alleen binnen de praktijk plaats te vinden. Voor sommige kinderen is samen de natuur ingaan een prettiger manier om in contact te komen. De natuur brengt je in beweging, letterlijk en figuurlijk. Het biedt ruimte voor stiltes en overpeinzingen. Alles mag er zijn. Spelenderwijs grenzen verleggen, ruimte voor ontspanning en creativiteit. Naast spelen is de natuur bij uitstek de plek om ontspanningsoefeningen te doen. De natuurlijk versterkt de ontspanning.
We spreken een plek af waar we het bos ingaan. Je vader of moeder brengt je daar naartoe en haalt je weer op. Voor natuur-coaching worden 5,00 extra berekend.

Ambulante thuis-begeleiding
Niet voor alle kinderen voelt het prettig om buiten je veilige en vertrouwde omgeving af te spreken. Ik bied daarom ook de mogelijkheid voor ambulante begeleiding binnen de eigen thuissituatie. Voor ambulante begeleiding worden 5,00 extra berekend.
Neem gerust contact met me op mocht je specifieke vragen of wensen hebt.

Individuele begeleiding
We hebben allemaal wel eens de behoefte om ons hart te luchten, om gebeurtenissen, gevoelens te delen met iemand. Vaak blijkt het vragen om hulp, het nemen van een eerste stap lastig en wellicht ook confronterend. Maar hoe mooi dat het vertellen van je verhaal je tegelijkertijd ook dwingt om bewuster en zorgvuldiger je vragen formuleren. Dit alleen al geeft je soms een nieuwe kijk op het geheel, waar je vervolgens mee verder kunt. Een verhaal kan in je hoofd blijven rond dwalen, het komt steeds weer terug. Je verhaal met iemand delen schept ruimte in je hoofd, ruimte voor nieuwe ontwikkelingen en nieuwe acties.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een warme, oprechte betrokkenheid en een intuïtieve aanpak. Ik bied jou/jullie graag een veilige ruimte om te zijn wie je bent en te voelen wat je voelt.
Elke vorm van begeleiding en/of ondersteuning begint met een vrijblijvende kennismaking. Tijdens deze kennismaking kan je kennismaken met mij, mijn praktijk en beoordelen of ik iets voor jou/jullie zou kunnen betekenen.

Wees welkom!