Over mij

 

Hallo!

Ik ben Kitty Lammers, gelukkig getrouwd en trotse moeder van 2 kanjers, een dochter van 8 en een zoon van 4.
Sfeervoeler, buikdenker, rustpunt, een mensenmens … Een aantal van mijn eigenschappen, die onder andere de basis vormen voor de manier waarop ik graag de begeleiding en ondersteuning inzet en samen op zoek ga naar (nieuwe) inzichten, meer rust en kalmte binnen jouw/jullie leven.
Daarnaast zijn intuïtief-, creatief- en natuurcoaching belangrijke pijlers binnen mijn praktijk en werkwijze en combineer ik dit ook graag met het aanbieden van Access Bars® behandelingen (een uniek energetisch lichaamsproces van Access Consciousness®).

Het (her)ontdekken van jouw eigen kracht en mogelijkheden, is wat mij betreft het mooiste wat er is.
Van jongs af aan heb ik altijd het gevoel gehad, dat ik de wereld anders beleefde dan anderen om mij heen. Overprikkeld, wiebelig, vaak hoofdpijn, onrustig voelen. Het gevoel dat niemand begreep wat ik voelde. Ik heb me er vaak tegen verzet. Dat de prikkels van buitenaf zo bepalend waren voor de manier waarop ik de dag doorkwam, ervaarde ik dan ook als een enorme last.
Totdat ik zelf moeder werd en mijn eigen kinderen mijn spiegels bleken te zijn. Op dat moment begon ook mijn eigen zoektocht naar richting, persoonlijke groei en maskers vernietigen. Imperfecties. Toelaten en kiezen voor authenticiteit. Nu durf ik wel te zeggen; ik ben goed genoeg. En ja, juist omdat ik buiten de lijntjes kleur! Mijn hoog gevoeligheid bleek daarin mijn grootste kracht te zijn welke ik dan ook graag toepas binnen de begeleiding.

Na mijn studie heb ik jarenlang gewerkt als pedagoog binnen verschillende organisaties/instellingen en heb daardoor de nodige (werk) ervaring opgedaan. Ook op persoonlijk vlak; waar ligt mijn kracht, waar word ik blij van, welke vorm van begeleiding/ondersteuning past bij mij? Ik merkte steeds vaker dat ik binnen de organisatie(s) liever ‘buiten dan binnen de lijntjes kleurde’ en het gevoel had niet alles te kunnen (mee)geven in mijn begeleiding. Er was tenslotte nog zoveel meer uit te halen.. Na mijn eigen zoektocht naar richting, persoonlijke groei en ontwikkeling was ik klaar voor de volgende stap; het werd de start van Buiten de Lijntjes.

Buiten de lijntjes is de plek waar jij helemaal jezelf mag zijn en de ruimte krijgt om te groeien en bloeien. Het is mijn missie jou te helpen bij een lievere kijk op jezelf.
Weten wat je wilt, wat je niet wilt, en daar naar handelen; in je kracht staan.
Iedereen heeft bijzondere talenten en gaven die door aanmoediging, een stimulerende omgeving tot bloei komen, want vanuit elk talent vertrekt een verlangen om er iets mee te doen. Zie het als een nieuwe energiebron. Versterken van binnenuit. Jouw authentieke deel serieus nemen en daarin verder mogen ontwikkelen.

Voel je welkom!

Werkervaring

 • Intensieve gezinshulp; Sensire te Neede
 • Begeleiden vakantieprojecten, Stichting de Lichtenvoorde te Lichtenvoorde
 • Ambulante gezinsondersteuning Stichting MEE Gelderse Poort te Nijmegen
 • Invalwerk Pi-school ‘De Hondsberg’ te Oisterwijk; observatiekliniek voor kinder- en  jeugdpsychiatrie
 • Invalkracht logeerhuis Ruurlo te Ruurlo; Stichting de Lichtenvoorde
 • Pedagogisch medewerker Kinder- en tienerafdeling MST te Enschede
 • Coördinerend pedagogisch ondersteuner; Kind en Jeugd Lievelde; Stichting Zozijn

Opleidingen (voltooid)

 • 2001-2005 SPW niveau 4, Graafschap College te Groenlo, specialisatie: activiteitenbegeleiding
 • 2005-2009 Pedagogiek, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te Nijmegen
 • 2018 Dierbegeleider, Pets4Care Opleidingen te Wijk bij Duurstede
 • 2019 Rots en Water training, Gadaku Instituut / Rots en Water Instituut NL te Schagen
 • 2019 Kindertalentenfluisteraar, Blij met mij! Academie te Rhenen
 • 2020 Access Consciousness® – Access Bars® Practitioner

Over zien en gezien worden....